zonnepanelen
  • Ontwikkeling zonnepaneel projecten Benelux
  • Asset management industriële projecten
  • Energie management

Zonnepanelen verhuizen

Aangezien zonnepanelen een flinke investering zijn en mensen tegenwoordig steeds korter in een huis blijven wonen, willen zij deze mee kunnen verhuizen naar hun nieuwe woning. Het verhuizen van uw zonnepanelen is echter niet de enige mogelijkheid die u heeft als u zonnepanelen wilt zonder daarvoor een grote investering te moeten doen. EnerVest Belgium is een specialist in België op het gebied van zonnepanelen. Ons doel is om het zowel bedrijven als particulieren gemakkelijker te maken om over te stappen op zonnepanelen. Voor de particuliere markt hebben wij verschillende oplossingen. Als u hier meer over wenst te weten, aarzel dan niet om even contact op te nemen.

Hoe kunt u uw zonnepanelen mee verhuizen?

Zonnepanelen verhuizen is niet zo lastig als u wellicht denkt. De meeste zonnepanelen zijn vrij eenvoudig te demonteren en kunnen op vrijwel ieder dak opnieuw gemonteerd worden. EnerVest Belgium kan u dit werk uit handen nemen. Daarbij wordt u volledig ontzorgd en kunt u zich richten op al het andere dat bij het verhuizen komt kijken. Zoals reeds aangegeven zijn er echter meerdere manieren waarop u zonnepanelen kunt krijgen, zonder dat u hiervoor veel geld kwijt bent.

Dak verhuren voor zonnepanelen

Het is ook mogelijk om uw dak voor het verhuur van zonnepanelen op te geven. EnerVest Belgium komt dan zonnepanelen op uw dak monteren. U kunt zelf kiezen of wij deze verhuren met een flinke vergoeding voor u als dakeigenaar, of dat u zelf gebruik wenst te maken van de opgewekte zonne-energie. De vergoeding die u per jaar kunt krijgen als u besluit uw dak te verhuren voor zonnepanelen wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld.

U kunt er ook voor kiezen om zonnepanelen te leasen

Buiten het verhuur van uw dak heeft u ook nog de optie om zonnepanelen te leasen. Dat lijkt weliswaar een beetje op het verhuren van uw dak, met het verschil dat u met leasen de zonnepanelen in termijnen afbetaalt. EnerVest Belgium komt ook hierbij de zonnepanelen op uw dak monteren, maar u betaalt deze investering maandelijks af in plaats van in een keer. Zo wordt de investering gespreid en kunt u toch gebruikmaken van de voordelen van zonne-energie.

Neem contact op om de verschillende opties te bespreken

Met zoveel opties kunnen wij ons voorstellen dat u niet zeker weet of u nu uw dak voor verhuur moet opgeven of dat u toch beter zonnepanelen kunt leasen. Bij EnerVest Belgium helpen wij u graag bij het maken van een keuze. Als u contact met ons opneemt door te bellen met +32(0)9 242 9230 kunnen wij u van meer informatie voorzien over het verhuur van uw dak en het leasen of mee verhuizen van zonnepanelen.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht