Herontwikkeling van het solar project

EnerVest Belgium doet een permanente screening van nieuwe locaties voor de herontwikkeling (verhuis) van PV systemen. Er wordt steeds op zoek gegaan naar daken met een hoger lokaal verbruik wat resulteert in hogere energieopbrengsten en inkomsten. De herontwikkeling houdt de volledige demontage van het bestaande systeem in en tevens wordt er een design gemaakt op de nieuwe locatie in het kader van optimale productie.

 

De verhuis wordt op voorhand goedgekeurd door de VREG, EnerVest Belgium doet hiervoor de aanvraag en de opvolging van het dossier.

 

Het gedemonteerde systeem wordt ook technisch geoptimaliseerd: alle modules worden getest en gereinigd en kapotte omvormers worden vervangen.

 

In het proces van de herontwikkeling (verhuis) van een PV project en de uitvoering van de verhuis, behoudt EnerVest Belgium een onafhankelijke positie, wat resulteert in het uitwerken van de best mogelijke oplossing met de best mogelijke partners voor de realisatie van deze projecten.

 

Binnen dit domein bekijken we ook laadpunten, parkings voor opladen elektrische wagens, grote batterijeenheden, energiemanagement, etc..