Ontwikkeling van nieuwe industriële zonnepaneel projecten voor KMO’s (eigen investering)

EnerVest Belgium biedt u de volledige ontwikkeling van een nieuw solar project aan in functie van uw stap naar een optimaal energierendement.

Met een oplossing gerichte aanpak gaan wij op zoek naar de perfecte match met uw gebouw en uw verbruiksprofiel. EnerVest Belgium heeft reeds heel wat ervaring opgebouwd binnen de ontwikkeling en het beheer van industriële zonnepaneel installaties.

In het proces van de ontwikkeling en uitvoering van zonnepaneel parken, behoudt EnerVest Belgium een onafhankelijke positie, wat resulteert in het uitwerken van de best mogelijke oplossing met de best mogelijke partners voor de realisatie van deze projecten.

EnerVest Belgium coördineert, organiseert en volgt strak de realisatie van het project op in al zijn facetten.

  • Eerst worden de geschikte ontwikkelingssites geïdentificeerd.
  • Daarna wordt een ontwerp gemaakt van de ideale configuratie van de zonnepaneel installatie en worden de nodige studies en vergunningen aangevraagd.
  • Tevens wordt een businessplan van de volledige investering uitgewerkt en een planning opgesteld.
  • Uiteindelijk volgt de uitvoering van het project met de bijhorende verkoop van de geproduceerde groene stroom.

U verkrijgt goedkopere groene stroom voor eigen verbruik en garanties van oorsprong. Hiervoor ontvangt u op voorhand een gedetailleerde voorspelling van het gedeelte lokaal verbruik en het gedeelte injectie.

 

EnerVest Belgium helpt u ook uw energieverbruik te analyseren, te beheren en te optimaliseren.