Batterijberekening

Indien u een project (1) bij Enervest besteld, kan u tot 31 mei 2019 een GRATIS batterijberekening (2) bekomen bij uw project!

(1) Bij een RVO project, Development Project, Asset Management contract of Energie Management Contract.

(2) Gratis energie-analyse van uw solarproject en bestaand verbruik om zo de berekening te maken, analyseren en een batterij-opstelling op maat voor uw bedrijf voor te stellen.

Media Campagne Transport TVD

Optimalisatie van hernieuwbare energie binnen de sector van Transport & Logistiek

Naar aanleiding van ons onderzoek hebben wij een intro opgenomen samen met Transport TV. Dit wordt uitgezonden op 6 en 7 april, alsook op 13 en 14 april 2019 op Kanaal Z/Transport TV.
Doelstelling van dit onderzoek: per bedrijf analyseren waar batterijopslag, laadpalen en directe private lijnen voor optimalisatie zorgt van solarprojecten.
Vanwaar deze keuze: de sector biedt veel oppervlaktes, heeft een hoge CO² voetafdruk en wil in het algemeen verduurzamen. Daar willen wij bij Enervest aan meehelpen met onze projecten en diensten.
Alle deelnemende bedrijven krijgen de kans om in een vervolgcampagne, waarbij we bij u ter plaatse kunnen komen filmen, mee te genieten van deze gratis exposure. Wij hebben nl. een vervolgcampagne gereserveerd met opnames begin juni en uitzending op 8 en 9 juni, alsook op 15 en 16 juni 2019.

Daarnaast zal de conclusie van het onderzoek, met vermelding van de deelnemende bedrijven, worden verstuurd naar de abonnees van Transport TV via de nieuwsbrief (12.000 leden).

Actievoorwaarden:

– Geldig t.e.m. 31/05/19

– Gratis bij confirmatie van een order of project bij Enervest